Login
+Follow
Login

Skarpa verktyg och vassa eggar

By Johan, Nordic Bushcraft on 2013.05.20 In Bushcraft tips Kniven

För några år sedan sa en deltagare på vår Bushcraft Grundkurs att han lärt sig mycket . Men det han saknade var en manual där han särskilt kunde få se de knivgrepp som vi använde oss av under kursen. Iden till ett kompendium skapades, bilder togs och text skrevs och sen hände ingenting. Projektet har legat i dvala och plockats fram då och då och någon ändring eller tillägg har gjorts men kompendium har aldrig blivit verklighet.

Lite tråkigt att låta sånt här bra material bara bli liggande så nu plockas det fram igen och denna gången kommer det att uppdateras och sen kommer det att komma här som en serie blogg inlägg. Vi kommer börja med att presentera kniven och sen fortsätta med hantering, knivgrepp och sedan avsluta med att tälja lite olika projekt. Så håll ett öga här under sommaren.

omslag

4 Responses to "Skarpa verktyg och vassa eggar"

  Comments (4)

 1. Pedro wrote:

  will it have an english version?

 2. Fridstaden wrote:

  Ser framemot detta Johan! En riktigt bra idé! 😀

 3. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Nordic Bushcraft

I 10 år har jag lärt ut Bushcraft, hur man med enkla medel kan vistas och färdas i naturen, enkelt och mer naturnära. Jag delar med mig av den kunskap jag har genom att arrangera kurser i vad som kallas Bushcraft. Men för att fler skall inse glädjen i detta sätt att bedriva friluftsliv så har jag bloggat om det sen 2008.

Kurser

Intresserad av att lära dig mer om Bushcraft?

Läs mer om våra kurser

Boka här

Följ oss!
Translate
In English
Arkiv
+Follow
Kategorier Taggar

Login