Login
+Follow
Login

På spaning efter jaktens själ

By Johan, Nordic Bushcraft on 2011.11.17 In Natur Svenska

Fann denna film på Mattis blogg och den är smått fantastisk. Att sitta och lyssna på Sture när han berättar om livet i norr och om jakten är magiskt, lite synd att den är så kort bara

 

 

0 Responses to "På spaning efter jaktens själ"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Nordic Bushcraft

I 10 år har jag lärt ut Bushcraft, hur man med enkla medel kan vistas och färdas i naturen, enkelt och mer naturnära. Jag delar med mig av den kunskap jag har genom att arrangera kurser i vad som kallas Bushcraft. Men för att fler skall inse glädjen i detta sätt att bedriva friluftsliv så har jag bloggat om det sen 2008.

Kurser

Intresserad av att lära dig mer om Bushcraft?

Läs mer om våra kurser

Boka här

Följ oss!
Translate
In English
Arkiv
+Follow
Kategorier Taggar

Login