Login
+Follow
Login

Nytt och gammalt

By Johan, Nordic Bushcraft on 2014.09.13 In Hårdtestat Svenska

Har använt ett par Hestra Work glove strax över ett år, det har varit ett par handskar som varit med en hel del. Varit bra när man hanterat kaminer eller byggt bivacker och andra göromål i skogen. Men nu är de så slitna att jag inte kan laga dem något mer och det är dags att byta ut dem. Men det tråkiga är att de gamla handskarna är numera formade efter mina händer och sitter perfekt. De nya måste användas ett tag innan de kommer att vara som ett andra skinn på mina händer. Saker man använder mycket får en del av ens själ och och sitter sådär perfekt. Jag tillhör dem som har en hel del sådana saker, men mycket börjar nu vara på sluttampen och kommer behöva bytas ut. Vissa saker tillverkas fortfarande så det är bara skaffa en likadan andra saker finns inte längre och jakten på ersättare kan bli lång.

 

new vs old gloves

0 Responses to "Nytt och gammalt"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Nordic Bushcraft

I 10 år har jag lärt ut Bushcraft, hur man med enkla medel kan vistas och färdas i naturen, enkelt och mer naturnära. Jag delar med mig av den kunskap jag har genom att arrangera kurser i vad som kallas Bushcraft. Men för att fler skall inse glädjen i detta sätt att bedriva friluftsliv så har jag bloggat om det sen 2008.

Kurser

Intresserad av att lära dig mer om Bushcraft?

Läs mer om våra kurser

Boka här

Följ oss!
Translate
In English
Arkiv
+Follow
Kategorier Taggar

Login