Login
+Follow
Login

Längtan efter vinter

By Johan, Nordic Bushcraft on 2014.02.04 In Natur Svenska Ute och omkring

Vintern 2014 verkar mest bli plusgrader och slask, det får en att längta till vintrar som denna då man kan skida genom  snötyngda skogar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

0 Responses to "Längtan efter vinter"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Nordic Bushcraft

I 10 år har jag lärt ut Bushcraft, hur man med enkla medel kan vistas och färdas i naturen, enkelt och mer naturnära. Jag delar med mig av den kunskap jag har genom att arrangera kurser i vad som kallas Bushcraft. Men för att fler skall inse glädjen i detta sätt att bedriva friluftsliv så har jag bloggat om det sen 2008.

Kurser

Intresserad av att lära dig mer om Bushcraft?

Läs mer om våra kurser

Boka här

Följ oss!
Translate
In English
Arkiv
+Follow
Kategorier Taggar

Login