Login
+Follow
Login

Indianer bygger kanot

By Johan, Nordic Bushcraft on 2014.10.13 In Bushcraft tips

Är det något jag älskar är  det att se gamla filmklipp när folk använder  naturen material att bygga saker. Det finns  så mycket små detaljer som man kan lära sig av. Häromdagen så skrev  min Outdrr kollega Plantigrade ett intressant inlägg om att göra lim av kåda. I sitt inlägg länkade han till en film som visar hur Algonquin bygger en kanot. Under det 10 min korta klippet finns mer Bushcraft kunskaper än de flesta böcker i ämnet, detta är ett klipp man kan se om och om igen och fortfarande finns nya intressant saker.

0 Responses to "Indianer bygger kanot"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Nordic Bushcraft

I 10 år har jag lärt ut Bushcraft, hur man med enkla medel kan vistas och färdas i naturen, enkelt och mer naturnära. Jag delar med mig av den kunskap jag har genom att arrangera kurser i vad som kallas Bushcraft. Men för att fler skall inse glädjen i detta sätt att bedriva friluftsliv så har jag bloggat om det sen 2008.

Kurser

Intresserad av att lära dig mer om Bushcraft?

Läs mer om våra kurser

Boka här

Följ oss!
Translate
In English
Arkiv
+Follow
Kategorier Taggar

Login