Login
+Follow
Login

Höstfest

By Johan, Nordic Bushcraft on 2014.10.06 In Kurser Uteklubben Utemat

IMG_3926b

När kurssäsongen är slut för Nordic Bushcraft så samlar vi alla gamla deltagare och hittar på något kul. Detta har vi valt att kalla Uteklubben och alla som någon gång varit på kurs hos Nordic Bushcraft blir automatiskt medlemmar. Vi har tidigare varit på fantastisk skidtur på vårvintern och varit på guidad hösttur i Tiveden.

Denna gång så var det mat som var i fokus, vi tillagade mat i kokgrop och det blev bl.a. nötkött och ett par kycklingar. Vi passade även på att lägga i en kyckling i en fältugn och kryddade bl.a. med hemmagjord lokal honung. Maten var otroligt lyckad och kycklingen var långt ifrån de torra sega kycklingarna man kan köpa i affären. Enda misstaget vi gjorde vara att inte förbereda lite mer så vi hade kunnat göra sås på den otroligt goda skyn som blev över.

Helgen var otroligt lyckad och det var roligt att träffa er alla igen och höra om era äventyr ni varit ute på det senaste året. Nu är huvudet fullt av nya idéer för framtida träffar.

IMG_3937b IMG_3927b

1 Responses to "Höstfest"

    Comments (1)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Nordic Bushcraft

I 10 år har jag lärt ut Bushcraft, hur man med enkla medel kan vistas och färdas i naturen, enkelt och mer naturnära. Jag delar med mig av den kunskap jag har genom att arrangera kurser i vad som kallas Bushcraft. Men för att fler skall inse glädjen i detta sätt att bedriva friluftsliv så har jag bloggat om det sen 2008.

Kurser

Intresserad av att lära dig mer om Bushcraft?

Läs mer om våra kurser

Boka här

Följ oss!
Translate
In English
Arkiv
+Follow
Kategorier Taggar

Login