Login
+Follow
Login

Höstfest 2014

By Johan, Nordic Bushcraft on 2014.09.24 In Ute och omkring Uteklubben Utemat

Varje år när kurssäsongen är slut och lugnet börjar lägga sig så samlar vi alla gamla deltagare och hittar på nåt kul. Vi har haft fantastisk vårvinterskidåkning och guidad höstvandring i Tivedens Nationalpark. Det är inte bara ett tillfälle att göra något kul det är även att perfekt tillfälle att träffas igen och berätta om årets upplevelser och äventyr och även träffa nya vänner som har samma intresse.

I år kallar vi träffen för höstfest och det är mat som kommer vara tema. Vi ska experimentera med att laga mat i jordugn och även ta en runda i skogen och se om vi kan plocka en del svamp. För den som missat det så har vi ett otroligt svampår i år och det finns goda möjligheter att finna många goda matsvampar som kan bli en del av en fantastisk middag.

Detta  är helt gratis för alla som varit på kurs hos oss tidigare, om du har missat någon information om Uteklubben så hör av dig så får du mer information.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fråne ett tidigare tillfälle då Uteklubben samlades för umgås och ha kul

0 Responses to "Höstfest 2014"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Nordic Bushcraft

I 10 år har jag lärt ut Bushcraft, hur man med enkla medel kan vistas och färdas i naturen, enkelt och mer naturnära. Jag delar med mig av den kunskap jag har genom att arrangera kurser i vad som kallas Bushcraft. Men för att fler skall inse glädjen i detta sätt att bedriva friluftsliv så har jag bloggat om det sen 2008.

Kurser

Intresserad av att lära dig mer om Bushcraft?

Läs mer om våra kurser

Boka här

Följ oss!
Translate
In English
Arkiv
+Follow
Kategorier Taggar

Login