Login
+Follow
Login

Guld i skogen

By Johan, Nordic Bushcraft on 2012.07.13 In Natur Svenska Ute och omkring

Nu är de äntligen här,blåbär och kantareller. Trots att sommaren verkar regna bort så verkar det finnas gott om guld i skogen både blått och gult.

Kantarell

Blåbär

0 Responses to "Guld i skogen"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Nordic Bushcraft

I 10 år har jag lärt ut Bushcraft, hur man med enkla medel kan vistas och färdas i naturen, enkelt och mer naturnära. Jag delar med mig av den kunskap jag har genom att arrangera kurser i vad som kallas Bushcraft. Men för att fler skall inse glädjen i detta sätt att bedriva friluftsliv så har jag bloggat om det sen 2008.

Kurser

Intresserad av att lära dig mer om Bushcraft?

Läs mer om våra kurser

Boka här

Följ oss!
Translate
In English
Arkiv
+Follow
Kategorier Taggar

Login