Login
+Follow
Login

God Jul från Nordic Bushcraft

By Johan, Nordic Bushcraft on 2014.12.23 In Uncategorized

Nu är det jul igen och medans jag sitter och tittar ut och väntar på tomten och att snön ska falla och göra marken vit vill jag passa på att önska er en God Jul och ett fantastiskt nytt år.

 

godjul

0 Responses to "God Jul från Nordic Bushcraft"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Nordic Bushcraft

I 10 år har jag lärt ut Bushcraft, hur man med enkla medel kan vistas och färdas i naturen, enkelt och mer naturnära. Jag delar med mig av den kunskap jag har genom att arrangera kurser i vad som kallas Bushcraft. Men för att fler skall inse glädjen i detta sätt att bedriva friluftsliv så har jag bloggat om det sen 2008.

Kurser

Intresserad av att lära dig mer om Bushcraft?

Läs mer om våra kurser

Boka här

Följ oss!
Translate
In English
Arkiv
+Follow
Kategorier Taggar

Login