Login
+Follow
Login

Film om Gränsfors Bruks Yxor

By Johan, Nordic Bushcraft on 2015.06.15 In Film Yxan

Tajga har producerat denna lilla fantastiska minidokumentär om denna lilla fabrik i Hälsingland som fortfarande tillverkar yxor hantverksmässigt.

 

0 Responses to "Film om Gränsfors Bruks Yxor"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Nordic Bushcraft

I 10 år har jag lärt ut Bushcraft, hur man med enkla medel kan vistas och färdas i naturen, enkelt och mer naturnära. Jag delar med mig av den kunskap jag har genom att arrangera kurser i vad som kallas Bushcraft. Men för att fler skall inse glädjen i detta sätt att bedriva friluftsliv så har jag bloggat om det sen 2008.

Kurser

Intresserad av att lära dig mer om Bushcraft?

Läs mer om våra kurser

Boka här

Följ oss!
Translate
In English
Arkiv
+Follow
Kategorier Taggar

Login