Login
+Follow
Login

Bushcraft utrustning: Utrustningsbälte

By Johan, Nordic Bushcraft on 2015.04.23 In Prylar Rekommenderas

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det finns tillfällen när man vill röra sig med lätt packning i skogen, det kan vara att man vill lämna sitt basläger för att leta efter ved eller bara ge sig ut för att utforska omgivningarna. Man behöver inte mycket för sådana turer men att bära med sig ryggsäck eller annan väska kan kännas lite onödigt. Jag gillar att använda ett utrustningsbälte där jag får med mig det nödvändigaste. Med denna utrustning kan jag lösa det mesta och jag har de verktyg jag behöver och är oberoende av att ha en massa saker i jacka och byxa. Bältet fungerar även riktigt bra vintertid när man har flera lager och kan ha bältet utanpå alla lager. Precis som med en ryggsäck så är det lätt att hänga av sig det när man vill ligga ner och vila.

Utrutningsbältet innehåll

1. Fjällräven Equipment Belt
2. Bushcraft Kniv av Johan Staaf
3. Vikbar såg Bahco Laplander
4. Outdoor Axe av Gränsfors Bruks
5. Fjällräven Equipment bag med följande innehåll
6. Litet Första Hjälpen Kit
7. Kompass Brunton
8. Tände av tampong
9. Bryne Fällkniven DC3
10. Eldstål i ett snöre fastsatt i Equipment bag
12. Kåsa
13. Karbinhake, bra att fästa saker i som vattenflaska eller samlingspåse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

0 Responses to "Bushcraft utrustning: Utrustningsbälte"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Nordic Bushcraft

I 10 år har jag lärt ut Bushcraft, hur man med enkla medel kan vistas och färdas i naturen, enkelt och mer naturnära. Jag delar med mig av den kunskap jag har genom att arrangera kurser i vad som kallas Bushcraft. Men för att fler skall inse glädjen i detta sätt att bedriva friluftsliv så har jag bloggat om det sen 2008.

Kurser

Intresserad av att lära dig mer om Bushcraft?

Läs mer om våra kurser

Boka här

Följ oss!
Translate
In English
Arkiv
+Follow
Kategorier Taggar

Login