Login
+Follow
Login

10-års jubileum

By Johan, Nordic Bushcraft on 2015.01.14 In 10-års jubileum Svenska

2005 startade jag Nordic Bushcraft, anledningen var att jag fick den stora möjligheten att börja jobba med en Bushcraft kurs med internationell prägel. För att kunna representera Sverige och kunna locka fler svenska till kursen så startades Nordic Bushcraft. Detta var även det år då jag för första gången jobbade som instruktör.

10 år senare så har jag jobbat med och instruerat folk från stora delar av världen och lärt mig så otroligt mycket. Det är den kunskapen jag delar med mig på kurserna, föreläsningar och även här på bloggen.

2015 kommer innebära en del firande på olika sätt och här på bloggen så kommer vi ha en hel del tillbakablickar på de åren som passerat. Har du varit på kurs ho Nordic Bushcraft under dessa åren och kanske har ett minne att dela med dig av så skicka gärna ett mail med din historia så lägger jag upp den här på bloggen.

En 10 år yngre jag

En 10 år yngre jag

0 Responses to "10-års jubileum"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Nordic Bushcraft

I 10 år har jag lärt ut Bushcraft, hur man med enkla medel kan vistas och färdas i naturen, enkelt och mer naturnära. Jag delar med mig av den kunskap jag har genom att arrangera kurser i vad som kallas Bushcraft. Men för att fler skall inse glädjen i detta sätt att bedriva friluftsliv så har jag bloggat om det sen 2008.

Kurser

Intresserad av att lära dig mer om Bushcraft?

Läs mer om våra kurser

Boka här

Följ oss!
Translate
In English
Arkiv
+Follow
Kategorier Taggar

Login